Karlskoga kommun

Besök oss
Katrinedalsgatan 4
Karlskoga

Våra öppettider (ordinarie):
Måndag - fredag 07.30 - 17.00

Servicecenter - din väg in i kommunen
0586-610 00
0586-622 00 - automatisk växel, säg namnet på den du söker så kopplas du automatiskt.
kommun@karlskoga.se

Fler kontaktuppgifter

Vintervägbloggen vintern 2016-2017

Vintervägbloggen är ett litet nyhetsflöde som uppdateras av oss som jobbar med snöröjningen i Karlskoga. Här får du aktuella rapporter om snöröjning och annan vinterväghållning under hela vintern.

Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 14 dec kl: 07.40

  Saltat och sandat


  Under gårdagskvällen och natten har vi varit ute och saltat våra leder vid två tillfällen. Sedan påbörjade vi sandning av gång - och cykelbanor, utanför förskolor, skolor och kommunala fastigheter i går kväll, för att allt ska vara klart tills verksamheterna startar nu på morgonen . För tillfället är vi ute med fyra enheter och sandar större gator och utsatta ställen. Vi avvaktar lite med att sanda i bostadskvarterna.
 • 12 dec kl: 08.04

  Prognosen slog in


  Den väderprognos som vi fick innan helgen visade sig stämma, snön kom och nu har vi dessutom fått kyla.Den här helgen har vi varit ute och plogat samt saltat trafiklederna ett antal gånger. Under natten och morgonen har vi plogat och sandat, gång - och cykelbanor, utanför förskolor, skolor samt vid övriga kommunala fastigheter.För tillfället har vi bilar ute som sandar större gator samt utsatta platser t.ex. cirkulationsplatser.Tänk på att anpassa hastigheten efter det rådande väglaget.
 • 09 dec kl: 14.23

  Kan bli snö på lördag 


  Det ser sannolikt ut nu, men på lördag ska det kunna bli snöfall under större delen av dagen, om man får tro den lokala väderprognosen som vi har till vårt förfogande. Men vi har beredskap för det, var uppmärksam på väderförhållandena om du ska ut i trafiken under lördagen. Annars önskar vi alla en trevlig helg. 
Uppdaterad 2017-01-03 av Gunilla Östman

Karlskoga kommun, 691 83 Karlskoga
Telefon: 0586 - 610 00 E-post: kommun@karlskoga.se
Kontakta Karlskoga kommun

Anställda: Logga inlänk till annan webbplats | Distansarbetsplatsenlänk till annan webbplats | Time Care Pool  |  Fakturahanteringlänk till annan webbplats

Tipsa en vän:

Till Vision 2020
Dela på Twitter Dela på LinkedIn Dela på Facebook