Karlskoga kommun

Besök oss
Katrinedalsgatan 4
Karlskoga

Våra öppettider (ordinarie):
Måndag - fredag 07.30 - 17.00

Servicecenter - din väg in i kommunen
0586-610 00
0586-622 00 - automatisk växel, säg namnet på den du söker så kopplas du automatiskt.
kommun@karlskoga.se

Fler kontaktuppgifter

Bli kontaktperson

Kontaktpersonen är till för personer med funktionsnedsättning som behöver sällskap, stöd eller att komma ut på fritidsaktiviteter.

Vill du bli kontaktperson?

I Karlskoga kommun finns cirka hundra personer som har en kontaktperson. Fler personer med en funktionsnedsättning önskar komma i kontakt med en människa att umgås och göra saker tillsammans med på sin fritid. Vi söker medmänniskor i blandade åldrar med livserfarenhet som har lust att dela med av sig själv och sin tid.

Ditt engagemang har stor betydelse och är mycket uppskattat bland personer som har en funktionsnedsättning. Det kan handla om en träff i veckan eller varannan vecka. Uppdraget kan se ut på många olika sätt, mest handlar det om att bidra till att personen får meningsfull fritid. Det kan handla om göra aktiviteter tillsammans som att gå på hockey, bio, restaurang, promenader eller att bara umgås. Som kontaktperson får du

  • Nya erfarenheter och kontakter.
  • Viss ekonomisk ersättning (fördelat på en arvodes- och en omkostnadsdel).
  • Själv möjlighet till stöd.

Intresseanmälan

Här kan du anmäla ditt intresse för att bli kontaktperson. Att ha körkort är inget krav, men frågan finns med för att det i vissa fall underlättar och då kan vi snabbare och enklare göra bra matchningar.

B-körkort *
Multiple selection
Uppdaterad 2017-01-30 av Maria Gunnarsson

Karlskoga kommun, 691 83 Karlskoga
Telefon: 0586 - 610 00 E-post: kommun@karlskoga.se
Kontakta Karlskoga kommun

Anställda: Logga inlänk till annan webbplats | Distansarbetsplatsenlänk till annan webbplats | Time Care Pool  |  Fakturahanteringlänk till annan webbplats

Tipsa en vän:

Till Vision 2020
Dela på Twitter Dela på LinkedIn Dela på Facebook