Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny
Karlskoga kommun

Besök oss
Katrinedalsgatan 4
Karlskoga

Våra öppettider (ordinarie):
Måndag - fredag 07.30 - 17.00

Servicecenter - din väg in i kommunen
0586-610 00
0586-622 00 - automatisk växel, säg namnet på den du söker så kopplas du automatiskt.
kommun@karlskoga.se

Fler kontaktuppgifter

12 maj 2018 - Uppleva & göra

Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Karlskoga är Sveriges husbilsvänligaste kommun 2018!

Karlskoga och vår underbara ställplats på Boforsudden har röstats fram till Sveriges husbilsvänligaste kommun 2018. Bakom omröstningen står medlemmarna i Husbilsklubben.se.

Karlskoga och vår fantastiska ställplats på Boforsudden vid kanten av sjön Möckeln var för andra året i rad en av fyra finalister till att bli Sveriges husbilsvänligaste kommun. Och 2018 gick priset till Karlskoga.

Bakom omröstningen står Husbilsklubben.se, som är Sveriges största husbilsklubb. Det är medlemmarna själva som har nominerat kommuner som de upplever som husbilsvänliga. Medlemmarna har sett till helheten, allt från ställplatsen i sig och vilken service som finns där, till hur husbilsturister blir bemötta i kommunen.

Övriga nominerade var Gävle, Arvika och Haparanda.

Priset delades ut på Husbilsklubbens årsmöte i Kristinehamn lördag den 12 maj.

Kommunstyrelsens ordförande Sven-Olov Axelssons mottog priset vid Husbilsklubben årsmöte den 12 maj i Kristinehamn tillsammans med kultur- och fritidsnämndens ordförande Siv Björck Kellgren och verksamhetsutvecklare Maria Motin samt Eleonore Åkerlund chef för samhällsbyggnadsförvaltningen.

Kommunstyrelsens ordförande Sven-Olov Axelssons tillsammans med kultur- och fritidsnämndens ordförande Siv Björck Kellgren visar upp beviset på att Karlskoga är Sveriges husbilsvänligaste kommun 2018.

Uppdaterad 2018-05-14