Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny
Karlskoga kommun

Besök oss
Katrinedalsgatan 4
Karlskoga

Våra öppettider (ordinarie):
Måndag - fredag 07.30 - 17.00

Servicecenter - din väg in i kommunen
0586-610 00
0586-622 00 - automatisk växel, säg namnet på den du söker så kopplas du automatiskt.
kommun@karlskoga.se

Fler kontaktuppgifter

22 maj 2017 - Näringsliv & arbete

Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Lyckad företagsmässa i Folkets hus

I torsdags arrangerades B2B-mässan i Folkets hus. 70 företagare ställde ut och passade även på att nätverka med andra företagare i kommunen.

Mässdagen började med inspirationsföreläsningar där deltagarna fick lyssna till Pär Johansson, grundare av, och ledare för, Glada Hudik-teatern. Han talade bland annat om fördomar, ledarskap och om att konfrontera sin egen och andra människors okunskap och osäkerhet.

Föreläste gjorde även Tommy ”Potti Ingemarsson och Peter Strömberg. Tommy ”Potti” Ingemarsson är skapare av Ninjas in pyjamas, ett av världens största e-sportlag. Tillsammans med Peter Strömber från artistagenturen Orlando John, talade han om den nya miljardindustri som e-sporten har kommit att bli.

Efterföljande mässa lockade 70 utställande företag och många besökare. Kalle Selander, utvecklingschef, var mycket nöjd med dagen.

- Det är en välplanerad mässutställning som är som gjord för att bygga relationer. Och det är ju det som Karlskoga är känt för. Jag är otroligt imponerad över det jobb som Företagarna gjort, säger han.

Uppdaterad 2017-08-09