Karlskoga kommun

Besök oss
Katrinedalsgatan 4
Karlskoga

Våra öppettider (ordinarie):
Måndag - fredag 07.30 - 17.00

Servicecenter - din väg in i kommunen
0586-610 00
0586-622 00 - automatisk växel, säg namnet på den du söker så kopplas du automatiskt.
kommun@karlskoga.se

Fler kontaktuppgifter

5 maj 2017 - Stöd & omsorg

Förhoppningsvis blir det lika vackert väder som vid en av förra sommarens fester, för i så fall kommer delar av programmet att hållas utomhus.

Fantastisk personal gör festival möjlig

I Nu står alla på Skrantahöjdens vårdboende i startgroparna för den sex dagar långa musik- och dansfestival som kommer att hållas i månadsskiftet maj/juni.

Nina Bäckman.

– Ett otroligt bra initiativ som helt och hållet kommer från personalen själv. Vi är väldigt glada att ha så fantastiska människor anställda, säger Maria Malmsten, områdeschef för vårdboende.

Musik, dans och festligheter är inget ovanligt på Skrantahöjdens vårdboende, men det är första gången som det arrangeras en festival.

Även anhöriga är välkomna

– Ibland måste man våga prova något nytt, men jag tror det kommer bli hur kul som helst, säger Nina Bäckman, aktivitetssamordnare på Skrantahöjdens vårdboende.

Planeringen av festivalen har pågått i månader. Programmet är mycket blandat, allt från rock n´ roll, blues, cancan-dans och möjlighet att prova på klaffgitarr.

– Vi har självklart gjort ett program utifrån vad de boende efterfrågat, säger Nina Bäckman.

Festivalen, som är helt gratis, riktar sig främst till de som bor på Skrantahöjdens vårdboende men också deras anhöriga är välkomna.

Se hela programetPDF

Uppdaterad 2017-05-09 av Gunilla Östman