Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny
Karlskoga kommun

Besök oss
Katrinedalsgatan 4
Karlskoga

Våra öppettider (ordinarie):
Måndag - fredag 07.30 - 17.00

Servicecenter - din väg in i kommunen
0586-610 00
0586-622 00 - automatisk växel, säg namnet på den du söker så kopplas du automatiskt.
kommun@karlskoga.se

Fler kontaktuppgifter

EU-projekt

Det finns möjligheter för ditt företag att delta i EU-projekt om kommunens utvecklingsbehov stämmer med EU:s inriktning. I de allra flesta fall ställs det även krav på att projekten är i form av samarbetsprojekt med minst två andra länder.

Vilka aktuella program du kan söka medel från hittar du i EU-guiden på Central Swedens hemsidalänk till annan webbplats. Det kan vara svårt att orientera sig om allt som gäller EU, men det finns hjälp att få. Biblioteken ska kunna ge svar på grundläggande frågor eller kunna hänvisa till lämplig nationell kontaktpunkt, förvaltningsmyndighet eller webbplats för just din fråga. Örebro Universitetsbiblioteklänk till annan webbplats är ett EDC-bibliotek (European Documentation Centre) vilket innebär att de har tillgång till i princip all EU-dokumentation.

Ofta finns det en särskild myndighet eller kontaktpunkt som kan informera om EU-projekt inom respektive område. Till exempel är det Naturvårdsverketlänk till annan webbplats som har informationsansvar för EU-projekt om miljö.

Här kan du hitta bra och aktuell information om EU och EU-projekt:
Sveriges riksdags EU-upplysningstjänstlänk till annan webbplats
Europaparlamentets svenska kontorlänk till annan webbplats
EU:s egen hemsidalänk till annan webbplats

Uppdaterad 2016-09-13