Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny
Karlskoga kommun

Besök oss
Katrinedalsgatan 4
Karlskoga

Våra öppettider (ordinarie):
Måndag - fredag 07.30 - 17.00

Servicecenter - din väg in i kommunen
0586-610 00
0586-622 00 - automatisk växel, säg namnet på den du söker så kopplas du automatiskt.
kommun@karlskoga.se

Fler kontaktuppgifter

Vilken fest!!!!

Fart och fläkt och massor av skum vid årets skolavslutningsfest. Foto: Elin Höglander

I början av 2018 inleddes arbetet med att arrangera årets Drogfria skolavslutning. Ungdomar lämnade in önskemål om aktiviteter, mat och artister. Planeringen påbörjades och avslutningsfesten blev lyckad! 

Det kom ca 450 ungdomar och firade in sommaren och det var full fart hela kvällen! Nyheten för i år var den lilla Open mic scenen vilket visade sig bli en succé! Tänk så många dolda talanger vi har i kommunerna. Uppskattat var åter igen skumdiscot som numera är en tradition på skolavslutningen. I två timmar var det full fart i skummet och årets tema på skolavslutningen speglades verkligen i skummet, KÄRLEK och RESPEKT!...ok en och annan "mulning" fick avstyras. 

Var ungdomarna nöjda med kvällen?

Vid hemgång testades ungdomarnas nöjdhet med kvällen genom att trycka på Touch n´Go, som mäter kundnöjdhet. Frågan som ställdes var "Är du nöjd med kvällen" Svar ja eller nej. Hela 95 procent var nöjda. I år mättes även nöjdheten utifrån könstillhörighet vilket visade att 95 procent av tjejerna och 96 procent av killarna var nöjda, samt 92 procent av de som definierat sig som annat var nöjda. Några valde att tycka till via åsiktsträdet, alla var överens om att maten var riktigt bra, några önskade bättre musik och önskade andra artister, en del gillade allt och var även nöjda med aktiviterna. Mera priser och goa arrangörer var några andra åsikter.

Sponsorer och samarbetspartner

Många hjälper till att göra den Drogfria skolavslutningen till en härlig kväll. ICA Maxi skänkte priser till tävlingar, DJ Maxmillian sponsrades av ABF, Karlskoga innebandyklubb och BIK Karlskoga deltog, Blås grönt vinster från Protector, Energi och miljö sponsrade el till 100%, Ljuskonsulten sponsrade Skumdisco, Cramo sponsrade staket/inhägnad, JM Event och Bodaborg sponsrade aktiviteterna, Ungdomsfullmäktige medverkade med olika tävlingar, Tjejjouren Cilla var på plats med info/tävling och Jacobsson buss sponsrade Degerforsturen.


Uppdaterad 2018-09-05