Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny

9 maj 2018

Det är viktigt att de som vill ska få möjlighet att debattera och argumentera redan i skolan, säger Susanna Göransdotter som arbetar som kommunsekreterare i Degerfors kommun.

"Det går bra, men hon pratar lite mycket"

Susanna Göransdotter beskriver standardfrasen på alla sina utvecklingssamtal under skoltiden - att hon var för pratig!

Susanna Göransdotter arbetar som kommunsekreterare i Degerfors kommun och hon vill i veckans krönika i Karlskoga Tidning/Kuriren betona vikten av att argumentera, protestera, ifrågasätta och debattera.

I år är det dessutom valår och då finns en stor möjlighet till att kunna påverka. De som inte får rösta kan påverka genom ungdomsfullmäktige eller andra föreningar.

Här kan du läsa hela krönikan i KT/Kuriren - klicka här!länk till annan webbplats

Uppdaterad 2018-05-09