Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny

8 februari 2018

Vill du jobba som projektledare för ett ANDT-projekt? Foto: Frida Edlund (arrangerad bild)

Kartläggning av aktuell drogproblematik

Karlskoga kommun har fått medel från folkhälsomyndigheten till en extra tjänst som projektledare för att vidareutveckla arbetet med statistik över förgiftningar på Karlskoga akutmottagning.

Ett samarbete mellan akutmottagningen vid Karlskoga lasarett och folkhälsoförvaltningen i Karlskoga kommun kartlägger sedan några år tillbaka hur drogproblematiken ser ut.

En blanketten har arbetats fram av den arbetsgrupp för förebyggande arbete mot narkotika där representanter för olika verksamheter inom kommunerna och landstinget ingår.

Statistik över förgiftningar på Karlskoga akutmottagning redovisas och Karlskoga kommun har fått medel från folkhälsomyndigheten som ska gå till en extra tjänst som projektledare för att vidareutveckla arbetet.

Sök jobbet som projektledare till ANDT-förebyggande projektlänk till annan webbplats

Uppdraget innebär att vara projektledare för ett ANDT-projekt med fokus på systematiskt arbetssätt kring intoxer (förgiftningar) vid akutmottagningar.

För mer info - klicka här!länk till annan webbplats

Uppdaterad 2018-02-08