Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny

13 huhtikuuta 2018

Keskiviikon yleiskokous

Paikalle oli kertynyt viitisentoista henkilöä, jotka saivat kuulla kunnan editysaskeleista, uudesta lakiehdotuksesta sekä ruotsinsuomalaisen neuvoston vakiinnuttamisesta.

Hallintoalueen kehittäjä informoi mm. kunnassa tapahtuneista edistysaskelista ja tulevista asioista.

Jouni Slagner kertoi uudesta vähemmistölakiehdotuksesta, josta hallitus päättää kesäkuussa.

Saimme myös kuulla Niina Slagnerin (S) aloitteen ruotsinsuomalasien neuvoston perustamisesta. Neuvostohan on jo ollut toiminnassa kohta kuusi vuotta, mutta aloitteen hyväksyminen npstaisi myös neuvoston samalle tasolle kuin muut kunnalliset neuvostot. Hallintoalueen kehittäjä vastaa aloitteeseen syyskuun kunnanhallituksen kokoukseen.

Linkki Powerpoint-esitykseen.Powerpoint

Uppdaterad 2018-04-13