Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny

8 helmikuuta 2018

Varmuuden varalta - keitä vesi  Bråtenilla ja Granbergsdalissa

Noravägenillä tapahtunut vesivuoto keskiviikkoiltana on aiheittanut vesivaikeuksia ko. alueilla. Taloudet ovat jääneet joko kokonaan ilman vettä tai  vesipaine on alentunut. Tämä voi pahimmassa tapauksessa aiheuttaa huonomman vesilaadun

Karlskoga Energi & Miljö suosittelee Bråtenin ja Granbergsdalin kaikkia talouksia keittämään vetensä.

Karlskoga Energi & Miljö suosittelee varatoimenpiteenä kaikkia talouksia Dianavägeniltä pohjoiseen, Granbergsdaleniin päin, keittämään veden, jota käytetään ruuanlaittoon, juomiin tai hampaidenpesuun.

Vesinäytteet otetaan torstaiaamuna ja suositus on keittää vesi, kunnes olemme saaneet hyväksytyt testivastaukset, joiden lasketaan olevan valmiit perjantaina.

Kansallisen elintarvikeviraston verkkosivustolla on seuraavat suositukset veden keittämisestä:

• Keitä kaikki  juotavaksi tai ruuanlaittoon tarkoitettu vesi
• Kiehauta vettä kattilassa tai keittimessä, kunnes se poreilee voimakkaasti.
• Bakteerit, virukset ja loiset kuolevat, kun vettä keitetään.
• Kaada keitetty juomavesi hyvin puhdistettuun purkkiin, pulloon tai muuhun säiliöön ja anna sen jäähtyä. Anna sen seistä huoneenlämmössä tai viileämmässä - mieluiten jääkaapissa.

Säliöautoja Bråtenilla och Granbergsdalissa

Jos haluat hakea vettä, vesisäiliöitä on Konsum / Coop Near Bråtenilla ja Granbergsdalin koululla (jos säiliö ei ole paikallaan, sitä täytetään ja se palautetaan 30 minuutissa).

Tämä artikkeli päivitetään, mikäli asiassa tapahtuu muutoksia.

Uppdaterad 2018-02-08 av Anne Ågren