24 elokuuta 2017

Torin uudistustyöt aloitetaan viikolla 35

Elokuun lopussa aloittaa Karlskogan kunta ensimmäisen vaiheen Alfred Nobelin torin uudistamisessa. Muun muassa Urbrinkenin, Bergsmansgatanin ja Hotellgatanin välille rakennetaan jalankulkualuetta. Siellä liikennöijät kulkevat yhteistyössä ja autoliikenne kulkee kävelijöiden ehdoilla. Koko ensimmäisen etapin  odotetaan valmistuvan 31. toukokuuta 2018 mennessä

Suunnittelun mukaan jälleenrakennus toteutetaan kolmessa vaiheessa, mutta ainoastaan ensimmäisestä vaiheesta on tehty poliittinen päätös Karlskogan kunnanvaltuustossa.  Toisen ja kolmannen vaiheen toteuttaminen riippuu kunnanvaltuuston päätöksestä.

Liikennelaitos on myöntänyt 3,6 miljoonan tuen uudistustyöhön (sama summa kuin kunnan panos).Talven aikana työt keskeytetään koska maa on roudassa, mutta työt jatkuvat taas keväällä.

Torin uudistuksella pyritään luomaan turvallisempi ja viihtyisämpi tori.

Eri vaiheista voit lukea lisää ruotsiksi alla olevasta linkistä.

Etapper i ombyggnationen av Alfred Nobels torglinkki toiselle sivustolle

Uppdaterad 2017-08-24 av Anne Ågren