Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny

10 april 2018 - Pressmeddelande

#pluggavidare - ett projekt för Karlskogas framtid

Karlskoga kommun drar nu igång en kampanj som ska få kommunens invånare att se fördelarna med att plugga vidare.

Målsättningen är att fler unga ska plugga vidare efter gymnasiet och att motivationen ska öka för bättre skolresultat. – I genomsnitt tjänar de som pluggar vidare 9 000 kronor mer i månaden. Dessutom upplever fler att de har ett intressant och stimulerande jobb. Vi vill skapa debatt och uppmärksamma unga och deras föräldrar på fördelarna med att plugga vidare, säger Lisa Arenö, projektledare. Kampanjen pågår under 2018 och 2019 och syftar till att skapa mer positiva attityder till utbildning bland invånarna i Karlskoga.

Läs hela pressmeddelandet härPDF

Uppdaterad 2018-04-10