14 juni 2017 - Pressmeddelande

Dags för Karlskogafesten 2017

Vid lunchtid torsdag 15 juni startar den elfte upplagan av Karlskogafesten. Det är Karlskoga kommuns årliga familjefest. Förutom artister som Benjamin Ingrosso och Hasse "Kvinnaböske" Andersson och lokala band bjuds det bland annat på företagarutställning på torget, minitivoli, berättartält, ponnyridning och marknad och matutställare

Det är elfte året som Karlskogafesten arrangeras. Kommunstyrelsens ordförande Sven-Olov Axelsson inviger årets fest kl.17.25. Men redan från lunchtid på torget kommer det att finnas företagsutställare, möjlighet att krama maskotarna Boris & Doris, minitivoli., talangtävlingen Stjärnskott, hoppborg och olika aktiver att prova på.

I Katrinedalsparken är det bland annat ponnyridning, berättartält och klättervägg.

På scenen i Ekmansdalen kan besökarna lyssna på Electric Sauna Band, Åsa Bergfalk och Peter Tikkanen och Kördelux tillsammans med Hasse "Kvinnaböske" Andersson. Kl.19.45 tar Benjamin Ingrosso plats på scenen i Ekmansdalen och efter honom följer det lokala bandet DeNadas.

Omkring kl.22.00 avslutas Karlskogafesten 2017.

Program Karlskogafesten 2017PDF

Pressmeddelandet som pdf-filPDF