Spännande arbetsmarknad i Alfred Nobels Karlskoga

Karlskogas arbetsmarknad erbjuder många spännande jobb. Här finns finns 2 300 företag, du hittar dem i kommunens företagsregister.

I Karlskoga finns ett internationellt känt stort teknikkunnande inom försvarsindustri och kemisk industri, och är också en av de kommuner som har flest ingenjörer i arbete. Verkstadsindustrin är stor i Karlskoga, med cirka 4 800 anställda. Vård, omsorg och offentlig förvaltning har 3 000 anställda.

Största arbetsgivare är Karlskoga kommun, Transcom, Karlskoga lasarett och SAAB Bofors Dynamics.

Vill du veta mer om företagande och näringslivet i Karlskoga, kontakt kommunala Karlskoga Näringsliv & Turism AB.

Fler lediga jobb i Karlskoga

Här listas de 10 senast inlagda lediga tjänsterna inom samtliga branscher i Karlskoga. Annonserna hämtas på  arbetsförmedlingens webbplats www.arbetsformedlingen.selänk till annan webbplats, där du även kan se fler lediga jobb i Karlskoga.

Uppdaterad 2016-03-29 av Gunilla Östman